Autor: Beta

Novi Sad
21.10.2022.
11:58
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je da sukobi policije i demonstranata na Šodrošu "predstavljaju još jedno u nizu upozorenje na kontinuirano loš odnos vlasti prema ustavnom pravu građana".
  • Ops

    21.10.2022 18:49
    Sabic ucestvovao u vlasti u rezimu koji je za svaku sitnicu slao policiju da bije,baca suzavce,hapsi( sindikalni protesti,hapsenje Karadzica i Mladica,pogrom sa Kosova protest,protivnike raznih parada...). Danas svaka susa blokira saobracaj,ulice,bije,farba,preti,laze,paradiraju razni... Policija intervenise minimalno i retko. Ko to negira laze.
  • Seljak

    21.10.2022 16:51
    ??
    novi sad je grad i treba da se siri. ako je problem nesto drveca i jato ptica onda kad se most izgradi posaditi drvece a ptice povatati i pustiti u dunavski park. stvar resena. jedini nepremostiv problem su izgleda nekoliko vikendica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna